Deze diashow vereist JavaScript.

Tuinontwerp

Sinds 1986 ontwerp ik mooie tuinen. In mijn tuinontwerpen zorgen hartlijnen, gebaseerd op de architectuur van de woning, voor de samenhang tussen bewoners, huis en tuin. Uw wensen worden altijd op originele wijze vertaald in een mooi en bruikbaar tuinontwerp. 

Hartlijn en dubbele hartlijn

In veel tuinontwerpen van mij hand gebruik ik hartlijnen en dan het liefst mijn principe van de ‘dubbele hartlijn’. Hartlijnen ordenen de verschillende onderdelen van de tuin en zorgen in basis voor een samenhangend tussen huis en tuin. Meestal, maar niet altijd, zijn tuinontwerpen met ‘rechte lijnen’ functioneler, goedkoper in aanleg en passen bovendien beter bij uw woning.

Tuinontwerp werkwijze

Woont u in een straal van 20 km van Loenen op de Veluwe dan is een kennismakingsgesprek gratis. In dit kennismakingsgesprek vertelt u uw wensen en licht ik mijn werkwijze toe. De kosten voor het maken van het tuinontwerp en een beplantingsplan worden met u besproken.

Voor een richtlijn van de tarieven mbt. tot het maken van een tuinontwerp of beplantingsplan kunt u ook vooraf contact met mij opnemen. Een en ander is afhankelijk van de aard van de werkzaamheden die vooraf verricht moeten worden zoals bijvoorbeeld het inmeten van de tuin of het bepalen van de bestaande hoogteverschillen of het inventariseren van bestaande beplanting. Ik denk graag met u mee!

In een persoonlijk gesprek, wat ik belangrijk vind, kan ik een eerste creatieve schets voor u maken die aansluit op uw wensen en verwachtingen. Daarna kan ik eventueel ook het plan voor u uitwerken.

Wilt u geïnspireerd raken en wilt u binnenkort van een prachtige nieuwe tuin genieten?

Het is mogelijk om een afspraak plannen in De Tuinen van Appeltern, in mijn woon- en werkplaats Loenen op de Veluwe of bij u thuis.

Bekijk alle projecten Maak direct een afspraak!