Tuinontwerp

Sinds 1986 ontwerp ik, Gilbert de Jong mooie tuinen. In mijn tuinontwerpen zorgen hartlijnen, gebaseerd op de architectuur van de woning, voor de samenhang tussen bewoners, huis en tuin. Uw wensen worden altijd op originele wijze vertaald in een mooi en bruikbaar tuinontwerp. 

Hartlijn en dubbele hartlijn

In veel tuinontwerpen van mij hand gebruik ik hartlijnen en dan het liefst mijn principe van de ‘dubbele hartlijn’. Hartlijnen ordenen de verschillende onderdelen van de tuin en zorgen in basis voor een samenhangend tussen huis en tuin. Meestal, maar niet altijd, zijn tuinontwerpen met ‘rechte lijnen’ functioneler, goedkoper in aanleg en passen bovendien beter bij uw woning.

Waarom ConceptGroen

Tuinontwerp werkwijze

U bent welkom voor een persoonlijk gesprek waar bij ik, Gilbert de Jong een eerste creatieve schets voor u maak die aansluit op uw wensen en verwachtingen. Na de schetsafspraak bespreken we samen met u de mogelijkheden en kosten. U kunt de schets uit laten werken tot een compleet ontwerp met beplantingsplan.

Voor een richtlijn van de tarieven m.b.t. tot het maken van een tuinontwerp of beplantingsplan kunt u ook vooraf contact met mij opnemen. Een en ander is afhankelijk van de aard van de werkzaamheden die vooraf verricht moeten worden zoals bijvoorbeeld het inmeten van de tuin of het bepalen van de bestaande hoogteverschillen of het inventariseren van bestaande beplanting. Ik denk graag met u mee!

Wilt u geïnspireerd raken en wilt u binnenkort van een prachtige nieuwe tuin genieten? U bent welkom voor een persoonlijk gesprek. Het is mogelijk om een afspraak plannen in De Tuinen van Appeltern, in mijn woon- en werkplaats Loenen op de Veluwe of bij u thuis.