Schetsservice

Bent u op zoek naar een goed advies maar nog niet naar een hovenier of tuinaanlegger?
Via de Schetsservice in de De Tuinen van Appeltern
is dat mogelijk tegen een goedkoop tarief.

Bent u opzoek naar een goed idee voor een sfeervolle nieuwe tuin? Welke bestrating het beste bij uw woning past? Of welke planten wintergroen of winterhard zijn? Dan is een inspirerende schetsafspraak iets voor u!

Bent u net in De Tuinen van Appeltern geweest en is het u net iets te ver? Maak dan een afspraak voor een schetsadvies met één van mijn ervaren en onafhankelijke tuinontwerpers  in uw eigen regio!

Of combineer een bezoek aan De Tuinen van Appeltern met een persoonlijke adviesafspraak met de Schetsservice in dit kenniscentrum. Aanvullende informatie en het afsprakenrooster zijn hier te vinden

Wat is een Schetsadvies?

Een schetsadvies uit een schets op (transparant) papier of tablet en duurt meestal een uur. In dit uur maak ik als tuinontwerper op basis van uw wensen, de architectuur van de woning, gezinssituatie en woonomgeving, een schets van de nieuwe tuin. Ook leg ik uit waarom bepaalde keuzes worden gemaakt, welke materialen u het beste kunt gebruiken en nog veel meer! Aan het eind van het uur heeft u een goed beeld gekregen van alle mogelijkheden.

Wat kost een schetsadvies bij u thuis (in de omgeving van Loenen?

Een uur schetsadvies kost € 135,00 (2024). Wilt u extra tijd? Dat kan. De kosten hiervoor zijn € 32,50 per extra kwartier. Is de reisafstand (volgens Google maps) minder dan 10 km, dan worden er geen reiskosten berekend. Ligt de reisafstand tussen 10 en 25 km, dan zijn de reiskosten € 20,-. Is deze afstand meer, dan bespreken wij samen de prijs van deze extra kosten.

Lees hier meer over de Schetsservice >

Waarom ConceptGroen

Hoe werkt het om een afspraak te maken met een aangesloten tuinontwerper in uw eigen regio?

  1. Je kiest een tuinontwerper die aangesloten is bij de Schetsservice. Klik hier;
  2. Je vult het aanvraagformulier voor Schetsservice in met jouw contactgegevens: naam, telefoonnummer en e-mailadres;
  3. Je gaat akkoord met de betalingsvoorwaarden en de aanvullende voorwaarden voor de Schetsservice en de voorwaarden van Ziber.nl;
  4. Je doet een aanbetaling van € 15,- voor het schetsadvies met de tuinontwerper van je keuze. De aanbetaling is voor de tuinontwerper een indicatie dat je aanvraag serieus is en dat de schetsafspraak gemaakt kan worden. Het restantbedrag reken je rechtstreeks af met de tuinontwerper.

De Schetsafspraak

De tuinontwerper neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om verdere afspraken te plannen, zoals:

  • De locatiekeuze voor het schetsadvies
  • De datum van het schetsadvies
  • De duur van het schetsadvies (standaard 1 uur, langer in overleg)
  • Wat u mee dient te nemen of voor te bereiden
  • Of het wenselijk is vooraf iets door te e-mailen
  • De wijze van betaling

Wilt u na de schetsafspraak het schetsontwerp verder laten uitwerken tot een compleet ontwerp mét beplantingsplan? Dat kan! Dan kunt u samen met de tuinontwerper de mogelijkheden en kosten bespreken.

De deelnemende tuinontwerpers aan de Schetsservice hebben allemaal ruime
ervaring in het ontwerpen van tuinen, het maken van beplantingsplannen en het
begeleiden van de aanleg.

 

Lees hier meer over de TuinOntwerperVinden.nl >