Ontwerp uw eigen tuin… met een uur persoonlijke training door een ervaren tuinontwerper.

U wilt uw tuin zelf ontwerpen? Dat is natuurlijk hartstikke leuk om te doen! U hebt er niet veel voor nodig: een nauwkeurige ondergrond op schaal, een rol schetspapier, een liniaal, een schetspotlood en een goed idee en dito werkwijze…

Niet iedereen is zo creatief dat hij of zij het ontwerp voor de nieuwe tuin zo uit de mouw schudt. Bovendien zijn er vormgevingsregeltjes, handigheidjes, slimme oplossingen, foefjes, duurzame materialen die een ervaren tuinontwerper wel kent maar een ontwerper-in-wording waarschijnlijk nog niet… of niet allemaal. Maar… met een aantal goede waardevolle tips die u kunt krijgen via een uur persoonlijke tuinontwerp-training kunt u snel zelf aan de slag!

Persoonlijke training

Wilt u op weg geholpen worden met uw eigen tuinontwerp? Reserveer dan een uur op een door de weekse avond in Loenen bij Apeldoorn. Neem alle spullen mee en we gaan een begin maken met uw droomtuin via een uur persoonlijke training!
De kosten voor een uur persoonlijke tuinontwerptraining bedragen € 90,-.

Tijdens de training gaan we het hebben over zichtlijnen, hartlijnen, verhoudingen, zonneborder, schaduwborder, de grootte van terrassen en paden, verhardingen, dieren in de tuin, kleuren en nog veel meer!

Beschikbare uren zijn: van 1 maart tot 1 november iedere maandag t/m donderdag van 19.00 uur tot 20.00 en/of van 20.30 tot 21.30. De datum bepalen we samen in overleg! Twee uur achter elkaar is ook mogelijk en kunt u ter plekke PIN-nen.

Project delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email