Schetsservice

Sinds 1998 werk ik als tuinontwerper van De Schetsservice op afspraak in de De Tuinen van Appeltern.

Weet u ook niet precies op welke wijze u uw tuin het beste in kunt richten? Welke bestrating het beste bij uw woning past? Of welke planten wintergroen of winterhard zijn? Dan is een adviesafspraak wat voor u.

Deze informatie heeft u nodig voor de eerste schetsafspraak:

  • Een basistekening op schaal
  • Foto’s en/of film van de huidige situatie.
  • Zonrichting van uw tuin
  • De bouwstijl van uw woning

 Na het schetsadvies

Kunt u zelf aan de slag gaan met uw tuinaanleg. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u de tuinaanleg geheel of gedeeltelijk wenst uit te besteden. In dat geval is het mogelijk dat ik de gemaakte schets tegen een overeengekomen tarief voor u uitwerk in een professioneel tuinontwerp en/of gedetailleerd beplantingsplan. Op basis van het tuinontwerp kunt u dan bij meerdere stratenmakers en/of hoveniers vrijblijvende offertes aanvragen voor de tuinaanleg. Tevens is het mogelijk om via mij uw beplanting tegen een aantrekkelijk tarief te bestellen.

Schetsafspraak inplannen en de tarieven

Via De Schetsservice in De Tuinen van Appeltern kan ik uw tuinproject een goede start te geven. Dit zijn de keuzemogelijkheden om een afspraak te maken:

  1. Een schetsadvies in De Tuinen van Appeltern  →
  2. Een tuinadvies in Loenen (Veluwe)
  3. Een schetsafspraak bij u thuis.

De kosten van een schetsafspraak bedragen € 90,- per uur en € 20,- per volgend kwartier. Op locatie zijn er aanvullende kosten voor reistijd en auto.

Na het maken van de eerste schets is het mogelijk dat ik de schets uitwerk tot een tuinontwerp. Veel consumenten (oa. doe-het-zelvers) blijken echter al voldoende inspiratie te hebben gekregen na de schetsafspraak.

Bekijk alle projecten Maak direct een afspraak!