Bent u toe aan een mooie sfeervolle tuin waarvan u kunt genieten?

Een mooie tuin is een tuin met heldere lijnen. Een mooie tuin is niet modieus maar tijdloos met eigentijdse accenten. Een mooie tuin heeft een eigen warme sfeer waarbij gezelligheid ontstaat door tevreden gebruikers. Een mooie tuin heeft een logische indeling en een goede compositie. Een mooie tuin biedt veiligheid, geeft ontspanning maar ook vrijheid. Een mooie tuin is in harmonie met de woning, de omgeving en haar bewoners. Een mooie tuin leeft met mensen, dieren en planten. Een mooie tuin is betaalbaar in aanleg en vergt niet teveel onderhoud. Voldoet een tuin aan alle aspecten dan pas kunt u spreken van een mooie tuin.

Sinds 1986 ontwerp ik mooie tuinen. In mijn tuinontwerpen zorgen hartlijnen, gebaseerd op de architectuur van de woning, voor de samenhang tussen bewoners, huis en tuin.

Uw wensen worden altijd op originele wijze vertaald in een mooi en bruikbaar tuinontwerpVia www.schetsservice.nl ben ik verbonden aan het bekende en fraaie voorbeeldtuinenpark De Tuinen van Appeltern.

Wilt u geïnspireerd raken en wilt u binnenkort van een prachtige nieuwe tuin genieten? Het is mogelijk om een afspraak plannen in De Tuinen van Appeltern, in mijn woon- en werkplaats Loenen op de Veluwe of bij u thuis.

Lees mijn reviews van mijn klanten hier.

UA-48380017-1